هزینه معافیت کفالت مادر
معافیت کفالت به این معنی است که فرد مشمول خدمت سربازی اگر سرپرستی مادر، پدر، خواهر و یا برادر را بر عهده داشته باشد در صورتی که شرایط جدید معافیت کفالت سربازی را داشته باشد از خذمت سربازی معاف خواهد شد. در ادامه به بررسی شرایط جدید معافیت کفالت سربازی خواهیم پرداخت.مشولان عزیز خدمت سربازی در این مقاله در خصوص هزینه معافیت کفالت مادر مطالبی نوشته ایم و امیدواریم این مقاله هم مورد رضایت و توجه همه شما دوستان قرار گیرد ....
,,,,,,,,,
"سامانه مشاوره تلفنی صدای مشاور "
برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071613
تماس از 8صبح تا 12شب
حتی ایام تعطیل
,,,,,,,,,
هزینه دریافت کارت معافیت سربازی
طبق شرایط جدید معافیت کفالت سربازی افرادی که دارای تحصیلات دکتری تخصصی هستند مبلغ یک میلیون و 300 هزار تومان، افراد دارای تحصیلات دکتری حرفه ای مبلغ یک میلیون و 40 هزار تومان، افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد مبلغ یک میلیون 40 هزار تومان، افراد با مدرک کارشناسی مبلغ 325 هزار تومان، افراد دارای تحصیلات فوق دیپلم مبلغ 325 هزار تومان، افراد دارای مدرک دیپلم 130 هزار تومان و افراد دارای مدرک زیر دیپلم مبلغ 97 هزار و 500 تومان برای دریافت کارت معافیت سربازی خود باید پرداخت کنند.
نحوه اخذ معافیت کفالت والدین طبق شرایط جدید معافیت کفالت سربازی
مشمولانی که قصد دارند از معافیت کفالت مادر خود استفاده کنند باید تنها سرپرست مادر خود باشند. مادری که با توجه به بررسی شورای پزشکی به دلیل وجود مشکلاتی مانند نقص عضو، بیماری و یا محجور بودن نیازمند مراقبت باشد. مشمولان این ماده تا 30 ماه متوالی می توانند از معافیت کفالت موقت استفاده کنند و در صورت احراز شرایط معافیت به طور دائم از خدمت دوره ضرورت معاف می شوند. در کفالت مادر،ملاک رسیدگی فاقد شوهر بودن یا ناتوانی پدر مشمول در سرپرستی است در نتیجه مواردی مانند جوان بودن ،شاغل بودن مادر و … ، مانع رسیدگی به تقاضای مشمول نیست.
بر اساس شرایط جدید معافیت کفالت سربازی متقاضیان دریافت معافیت کفالت پدر باید مدارک را تهیه و به سازمان نظام وظیفه ارسال کنند. پس از آن تاریخی از سمت سازمان وظیفه عمومی تعیین می شود تا متقاضی با در دست داشتن مدارک مرحله دوم در هیئت رسیدگی شرکت کند تا در صورت تایید هیئت رسیدگی معافیت دائم خود را دریافت کند.
روند رسیدگی به درخواست معافیت کفالت سربازی
مشمولین باید دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را از دفاتر پلیس +10 دریافت کنند سپس باید مدارک مورد نیاز را تکمیل و جمع آوری کنند سپس با مراجعه مجدد به دفاتر پلیس +10 کلیه مدارک مورد نیاز را تحویل دهند. درخواست متقاضی معافیت کفالت توسط سازمان وظیفه عمومی ثبت می شود و بعد از آن مورد بررسی قرار می گیرد. منظام وظیفه اطلاعات مربوط به استعلام ثبت احوال را مورد بررسی قرار می دهد و پس از مدتی دعوتنامه ای را برای حضور مشمول در جلسه هیئت رسیدگی برای او ارسال می کند.
معافیت تک فرزندی زیر مجموعه انواع معافیت کفالت محسوب میشود. در برخی از خانوادهها فقط یک فرزند پسر وجود دارد. تک پسر بودن به تنهایی نمیتواند موجب این شود که فرد مشمول معافیت تک فرزندی را اخذ کند بلکه علاوه بر تک فرزند پسر بودن باید برخی شرایط دیگر نیز در خانواده مشمول وجود داشته باشد تا فرد بتواند از این نوع معافیت سربازی استفاده کند.
افرادی مشمول خدمت سربازی در دوران صلح میباشند که اعزام به خدمت سربازی خللی در خانواده و زندگی فرد ایجاد نکند. افرادی که از وضعیت جسمی مساعدی برخوردار نیستند حتی در زمانی که صلح نباشد از خدمت سربازی معاف پزشکی هستند. برخی از افراد به دلیل داشتن مسئولیت نگهداری و سرپرستی خانواده نیز در زمان صلح از خدمت سربازی معاف هستند که به آن معافیت کفالت گفته میشود.
در قانون معافیتهای نظام وظیفه معافیت تک فرزندی را همان معافیت کفالت مینامند. افراد مشمولی که تک فرزند پسر باشند، در صورت نیاز خانواده به فرد مشمول به دلیل گذران زندگی، فرد مشمول میتواند با داشتن شرایط خاص از معافیت تک فرزندی استفاده کند.
شرایط معافیت
در صورتی که فرد مشمول تک فرزند پسر خانواده باشد و دارای غیبت سربازی نیز نباشد و یا در صورت داشتن غیبت شرایط توجیه غیبت سربازی را داشته باشد، میتواند با دارا بودن یکی از شرایط زیر نسبت به اخذ معافیت تک فرزندی یا معافیت کفالت اقدام نمایدپدر فرد مشمول بالای ۷۰ سال سن داشته باشد.پدر مشمول اگر کمتر از ۷۰ سال سن دارد توانایی کار کردن به دلیل بیماری را نداشته باشد و از کار افتاده باشد.
اگر پدر فرد مشمول در این وضعیت باشد پس نمیتواند از پس گذران امورات خانواده بر بیاید در نتیجه لازم است فرزند پسر تامین خانواده را بر عهده بگیردپدر فرد مشمول فوت کرده باشد و فرد مشمول وظیفه نگهداری از مادر و دیگر فرزندان را داشته باشد.پدر و مادر مشمول از هم طلاق گرفته باشند. در صورت طلاق پدر و مادر باید سی ماه از تارخ طلاق آنها نیز گذشته باشد و مادر نیز مجدد ازدواج نکرده باشد.خانواده فرد مشمول تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد باشندفرد مشمول دارای سه خواهر باشد.امکان دارد فرد مشمول دارای برادر نیز باشد و تک فرزند پسر خانواده نباشد در این صورت هم میتواند با دارا بودن برخی ازشرایط از قبیل: برادر سنش کمتر از ۱۸ سال باشد یا برادر نا توان باشد، از معافیت تک فرزندی یا معافیت کفالت استفاده کند.
مراحل اقدام جهت اخذ معافیت تک فرزندی یا کفالت
اگر فرد مشمول که تک فرزند پسر است و دارای یکی از شرایطی است که در بالا گفته شد، میتواند نسبت به اخذ معافیت سربازی اقدام نماید.فرد مشمول باید با مراجعه به یکی از دفتر پلیس+۱۰ فرمهای مربوط به معافیت را دریافت کند سپس باید به تکمیل فرمهای مربوط به معافیت تک فرزندی بپردازد. پس از تکمیل فرمهای مربوطه (فرم مشخصات فردی، فرم معاینه پزشکی، فرم سوابق تحصیلی) باید مدارک مورد نیاز را تهیه نماید.
شرایط اصلی و مراحل اخذ معافیت کفالت مادر
هر فردی که بخواهد معافیت کفالت مادر خود را بگیرد باید دو شرط اصلی را رعایت کند . اول آن که مادرش فاقد همسر باشد. یعنی یا پدرش فوت کرده باشد و یا مادر از همسرش جدا شده باشد . یعنی سرپرستی نداشته باشدشرط دوم این است که متقاضی به سن 18 سالگی رسیده باشد.معافیت کفالت مادر کمی راه دشواری دارد اما با توجه به راهنمایی های مشاورین صدای مشاور این راه دشوار را می توان هموار کرد و سریع تر به مقصود مورد نظر رسید.
رعایت زمان مشخص شده در آیین نامه کمیسیون معافیت کفالت مادر بسیار حائز اهمیت می باشد . یعنی مادری که از همسرش جدا شده باشد به فرد مشمول برای این شرایط معافیت موقت داده می شود و اگر تا 30 ماه بعد از طلاق و یا فوت پدر مشمول ادامه داشته باشد ،پس از گذشت 30 ماه چنانچه مادر فاقد سرپرست باشد ، معافیت موقت وی به معافیت دائم تبدیل خواهد شد .این شرط تنها در این صورت مورد قبول خواهد بود که مادر 30 ماه و بیشتر باید شرایط خودش را حفظ کند و بدون سرپرست باشد و فرد 18 سال را رد کرده باشد تا بتواند معافیت کفالت مادر دریافت کند . در غیر این صورت معافیت دائم به متقاضی تعلق نخواهد گرفت.
برای گرفتن معافیت کفالت مادر چه مراحلی را باید طی نمود؟
اثبات فاقد همسر بودن مادر اولویت می باشد و بعد سن مشمول که 18 سال باشد.
در مرحله بعد بایستی برگه شماره یک دفترچه نظام وظیفه را تکمیل کند.
سوم آنکه کپی شناسنامه ( تمامی صفحه ) و کارت ملی خود را به همراه داشته باشد.
کپی آخرین مدرک تحصیلی و برابر اصل شده توسط اداره ثبت اسناد.
برگ تکمیل شده واکسیناسیون یا همان برگ شماره 4 دفترچه اعزام به خدمت نظام وظیفه
اگر فرد مشمول در حال انجام خدمت سربازی باشد باید یک گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی خود نیز تهیه کند.
برگ شماره یک دفترچه نظام وظیفه یا همان برگ استعلام وضعیت خود مشمول که نشان می دهد تا کنون به خدمت سربازی اعزام شده است یا خیر
کپی شناسنامه پدر ، مادر ، برادران یا خواهران در صورت وجود
" عزیزان خواننده توجه داشته باشید که ما در مقالات خود آخرین اخبار سربازی به اطلاع شما عزیزان میرسانیم "
ارتباط با سامانه صدای مشاور :تماس از تلفن ثابت سراسر ایران بدون گرفتن کد : 9099071613
پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید
به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های گذشته