از کی برای کنکور 1400 شروع کنیم؟
تاریخ : 1400/2/30       

از کی برای کنکور  1400 شروع کنیم؟

 

 

 

شاید الان که این متن رو میخونی تو دورترین نقطه مرزی ایران باشی یا شاید شمال شهر تهران! فرقی نمیکنه کی هستی و کجا هستی، کنکور معیار سنجش تو برای ورود به دانشگاه و رقم خوردن آینده تحصیلی تو هست. از الان باید دنبال راهکارهایی باشی که به بهترین نحو برای این آزمون بزرگ زندگیت آماده شی.برای این ازمون سرنوشت ساز هرچقدر وقت بزاری نتیجه شو میبینی البته باید دقت کنید که با برنامه درس بخونید اینکه ساعت ها برید تو اتاق و خیره بشید به کتاب نتیجه ای برا شما نخواهد داشت درس خوندنتونو تو این یکسال هدف دار کنید با زمان وو برنامه پیش ببرید تا اینکه نتیجه عالی هم دریافت کنید به همین خاطر ما در این مقاله در مورد چجوری درس خوندن و چ زمان خوندن برای شما عزیزان نوشته ایم و امیدواریم تا همه شما عزیزان د این آزمون سرنوشت ساز موفق شوید,در ادامه با ما همراه باشید.

 

 

چند توصیه کاربردی برای نحوه صحیح مطالعه

از همون اول جدی باش

یک سال وقت داری که نشون بدی چند مرده حلاجی، این حرف‌ها که اگر از اول زیاد تلاش کنی خسته میشی رو بنداز دور! اگر میخوای موفق بشی باید از اول جدی شروع کنی، محکم و مقتدارنه.

اول و آخر سال نداره، هر بازه زمانی از سال کنکور اهمیت خودش رو داره و نباید زمانی رو به سادگی از دست بدی، حواست باشه رقبای زیادی داری بنابراین خودت رو از چرخه رقابت خارج نکن.

سعی کن امسال که مهم ترین سال زندگی تو تا به این لحظه هست زیاد درگیر آزمون و خطا نشی و از نظرات کسایی که از تو تجربه بیشتری دارن استفاده کنی تا بهترین مسیر رو پیش روی خودت قرار بدی.




انگیزه نیاز نیست، یالا شروع کن

مطمئناً هیچ کار دراز مدتی رو نمیشه بدون انگیزه‌ی کافی و تشدید ‌شونده انجام داد ولی یک واقعیت مهم هم این هست که حداقل برای شروع، هیچ نیازی به انگیزه نیست. میشه، علیرغم آمادگی زیاد و انگیزه کافی کار رو شروع کرد و منتظر اومدن انگیزه موند ولی در هر صورت کار رو انجام داد.طبق قانون نیوتن دو نوع اینرسی وجود دارده: «اینرسی سکون» که در اون جسم تمایل داره به حالت سکون باقی بمونه و «اینرسی حرکت» که جسم متحرک تمایل داره به حرکتش ادامه بده و جالب اینجاست که این قانون در مورد تنبلی کاملاً صادق هست.





برنامه ریزی درسی برای کنکور 1400، باید شخصی سازی شده باشه!

خیلی واضح و مشخصه که برنامه ریزی هر کسی باید مختص خودش باشه! مگه میشه با یک برنامه نیاز همه ی آدم ها رو برطرف کرد ؟!! پس نمیشه ! متاسفانه تعداد بسیار زیادی موسسات سودجو یک برنامه ریزی با ساعت های مطالعه ی بالای 12 ساعت برای دانش آموزا انجام میدن و در نهایت همون یک برنامه ریزی رو به تعداد زیادی از دانش آموزا میدن و تعداد زیادی از دانش آموزا رو به خاک سیاه می نشونن!!
برنامه ریزی درسی برای کنکور 1400 ، باید قابل اجرا باشه ! یه برنامه ریزی فضایی به درد خاصی نمیخوره

آخه اینم خیلی واضحه !! یه برنامه ریزی با روزی 14 ساعت مطالعه در روز رو نمیشه از روز اول اجرا کرد که آخه  به خدا رتبه 1 کنکور هم اینطوری برنامه ریزی نمی کرده برای خودش . حالا ساعت مطالعه  رو بزاریم کنار ، بازم فاکتور های زیادی باید یک برنامه داشته باشه که قابل اجرا باشه. مثل چینش درست دروس ، بازه های زمانی درست برای مطالعه ، وقت استراحت های مناسب بین مطالعه ، ترتیب درست دروس اختصاصی و عمومی و …. یه عامه فاکتور دیگه. در واقع برنامه ریزی یک فرایند اصولی و مهندسی می باشد که متاسفانه در ایران هر کسی اقدام به انجام برنامه ریزی می کنه و هزاران دانش آموز با استعداد رو با توصیه های خود بدبخت میکند.



دانش آموزان بايد برنامه ريزي و درس خواندن را از چه زماني شروع کنند



بعضي از دانش آموزان بلافاصله بعد از امتحانات خرداد برنامه ريزي خود را شروع کرده اند و دقيقاً کار درستي را هم انجام داده اند.يکي از زمان هاي خيلي تعيين کننده همين تابستان است و برنامه ي تابستاني مي تواند به دانش آموزان کمک کند و براي موفقيت دانش آموزان تعيين کننده است.به شما پیشنهاد می کنیم برای دریافت یک برنامه خوب و مناسب برای کنکور با مشاوران این زمینه در سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 


 

,,,,,,,,,,

 "سامانه مشاوره تلفنی صدای مشاور "

برای تماس از کل کشور کافیست با تلفن ثابت و بدون گرفتن کد
،

با شماره 9099071613 تماس بگیرید

تماس از 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت جهت خریداری بسته های تماس کلیک کنید.

,,,,,,,,,

 


 






برای کنکور از چه موقع شروع کنیم به خوندن

براى شروع درس خواندن، منتظر نمانيد تا وقتى که ديگران شروع به درس خواندن کنند، شما هم اقدام به انجام اين کار کنيد، و بدانيد کساني که قبل از همه شروع به مطالعه مي‌کنند، احتمال موفقيتشان در کنکور، بيشتر است.شايد با خود فکر کنيد که اگر زودتر شروع به درس خواندن کنيد خسته خواهيد شد و تا رسيدن به روز برگزاري کنکور نمي‌توانيد ادامه دهيد.تجربه اين احساس را در تفاوت بين مسابقه دو ١٠٠ متر و دو ماراتن مي‌توان ديد.در دو ١٠٠ متر، شما حداکثر انرژى خود را مي‌گذاريد؛ زيرا خط پايان را مي‌بينيد و مي‌دانيد که بزودى به خط پايان مي‌رسيد؛
ولى در دو ماراتن، راه طولانى و خسته کننده‌اى را در پيش داريد، و در حالي که نبايد تلاش خود را متوقف کنيد،
انرژى خود را بايد بتوانيد حفظ کنيد و تا انتهاى مسابقه بدويد.

 

برنامه ریزی برای درس خواندن

فراموش نکنيد که کنکور هم يک مسابقه دو ماراتن است.اگر مي‌خواهيد زماني که هنوز دير نشده است، درس خواندن را آغاز کنيد،براى حفظ انرژى کافى تا خط پايان و در طول مسير، بايد زمان خود را برنامه‌ريزى کنيد.اگر تمام انرژى خود را همان ابتدا مصرف کنيد، خسته شده و به خط پايان نخواهيد رسيد؛
به عنوان مثال، در برنامه درسى خود زمان‌هايى را به استراحت يا انجام کارهايى که دوست داريد اختصاص دهيد تا انگيزه و انرژى لازم را براى درس خواندن حفظ کنيد. درس خواندن هوشمندانه، همراه با برنامه‌ريزى درست، بسيار مفيدتر از درس خواندن سخت و فشرده است.علاوه بر اينها، براى اينکه بتوانيد براى مدت طولاني‌ترى درس بخوانيد، بايد برنامه خواب درستى داشته باشيد.کساني که براى چندين ماه، تنها ٤ تا ٦ ساعت در شب مي‌خوابند،در حقيقت دو عملکرد مهم مغز خود را دچار اختلال مي‌کنند: انگيزه و هوشيارى.مطالعات نشان داده است که کم خوابى، موجب کاهش انگيزه مي‌شود




مناسب ترین زمان برای درس خواندن

معمولاً اگر نياز باشد کارى را در يک فاصله زمانى طولاني‌تر به پايان برسانيم، زمان کمترى را براى انجام آن کار اختصاص مي‌دهيم،و هر چه زمانى که در اختيار داريم بيشتر باشد، تخمين دقيق اينکه در چه مدت مي‌توانيم کارى را به پايان برسانيم سخت‌تر مي‌شود؛حتى گاهى ميزان زمانى که به طور واقعي براى درس خواندن صرف مي‌کنيم بسيار کمتر از زمانى است که ما تصور مي‌کنيم در آن زمان مي‌شود درسي را مطالعه کرد؛ زيرا زمان مورد نياز براى غذا خوردن، خواب، استراحت و تداخلات ميان دروس را از ياد مي‌بريم.براى اينکه دچار اين اشتباه نشويد، از قانون ٥٠ درصد پيروى کنيد.

به فرض اينکه درس خواندن را زود شروع کنيد، مدت زمان مورد نياز براى خواندن همه مطالب را تا زمان امتحان تخمين بزنيد و سپس ٥٠ درصد از زمانى را که تخمين زده‌ايد، به کل آن اضافه کنيد.با استفاده از اين روش، به طور قطع تخمين درست‌ترى از اينکه چه زمانى بايد درس خواندن را شروع کنيد، به دست خواهيد آورد.گاهى شما هنوز انگيزه کافى براى درس خواندن نداريد و نياز به يک موج بزرگ انگيزه داريد تا شروع به درس خواندن کنيد؛ولى مشکل اينجاست که انگيزه، مدام در حال آمدن و رفتن است،
در حالي که نياز به درس خواندن براى موفقيت در کنکور، همواره وجود دارد، و اگر تنها منتظر احساس انگيزه قوي باشيد، کارتان به ماه‌ها و لحظه‌هاى آخر کشيده مي‌شود.

 


مشاوره تلفنی
https://s-moshaver.com